A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Серія вебінарів для педагогічних спільнот  Виноградівської міської ради „Огляд нового Положення про атестацію педагогічних працівників”.

Дата: 18.05.2023 22:39
Кількість переглядів: 24

    Комунальною установою „Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників” започатковано проведення серії вебінарів для педагогічних спільнот  Виноградівської міської ради „Огляд нового Положення про атестацію педагогічних працівників”. Всі педагоги будуть мати можливість дізнатись  про  основні аспекти нового Положення про атестацію педагогічних працівників, яке вступає в дію з 01.09 2023 року.

      Сьогодні ми проводили другий вебінар.

      Вчителі  української мови та літератури, зарубіжної літератури, іноземних мов, мистецтва, трудового навчання мали можливість детально ознайомитись  із  змінами внесеними в нове Положення про атестацію.

         Директорка центру Віра Столець звернула увагу присутніх на те, що  дане Положення визначає порядок проведення атестації педагогічних працівників як систему заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання їхньої педагогічної діяльності.  Також було акцентовано увагу  на досить цікаву  регламентацію позачергової атестації (п.5-7 Положення). В даному Положенні уточнено і розширено коло ініціаторів та підстав позачергової атестації. Звернено увагу на терміни міжатестаційного періоду та позачергової атестації (особливо за ініціативою педагогічного працівника).

       Щиро вдячні колегам, які  виявили бажання  навчатись разом з нами. Ваша за активна життєва позиція  та бажання удосконалювати свою фахову майстерність, працювати для розвитку педагогічних спільнот Виноградівської міської ради заслуговує на повагу.

          Бажаємо всім міцного здоров’я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!

        Низький уклін і щира вдячність нашим захисникам, які стоять на захисті України, разом з вами віримо у Перемогу!

                                             Живемо, працюємо, навчаємось!


« повернутися

Вхід для адміністратора