A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Серія вебінарів для педагогічних спільнот  Виноградівської міської ради „Огляд нового Положення про атестацію педагогічних працівників”

Дата: 29.05.2023 10:20
Кількість переглядів: 16

          Комунальною установою „Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників” започатковано проведення серії вебінарів для педагогічних спільнот  Виноградівської міської ради „Огляд нового Положення про атестацію педагогічних працівників”. Всі педагоги будуть мати можливість дізнатись  про  основні аспекти нового Положення про атестацію педагогічних працівників, яке вступає в дію з 01.09 2023 року.

      Сьогодні, 25 травня 2023 року, ми проводили  четвертий  вебінар.

Вчителі хімії, біології, основ здоров’я, предмету Захист України, педагоги-організатори та працівники позашкільної освіти  мали можливість детально ознайомитись  із  змінами внесеними в нове Положення про атестацію.

         Директорка центру Віра Столець звернула увагу присутніх на те, що  дане Положення визначає порядок проведення атестації педагогічних працівників як систему заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання їхньої педагогічної діяльності.  Атестація педагогічних працівників — це система заходів,  за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності  освітнього процесу. Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об'єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

         Шановні колеги! Прийміть вітання з закінченням навчального року! Для кожного він був різний, для  декого  життєвим уроком, новим відкриттям, важливими та важкими подіями, для  декого черговою порцією знань, умінь, навичок простим або складним, але для всіх і кожного повним роздумів, висновків, планів. Нехай час відпочинку і перезавантаження не мине даремно, а поверне всіх міцними, здоровими, гарними, готовими до нового старту.

Сердечно дякуємо вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які даєте учням, невпинний творчий пошук, педагогічну майстерність.

     Низький уклін і щира вдячність нашим захисникам, які стоять на захисті України, разом з Вами віримо у Перемогу!

                                             Живемо, працюємо, навчаємось!


« повернутися

Вхід для адміністратора