A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 28.11.2022 10:57
Кількість переглядів: 53

             Запрошуємо на вебінар, який відбудеться  30.11.2022 рокуо 14.00 на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про нормативно- правову базу, яка регламентує педагогічним працівникам постійно підвищувати свій професійний і загальнокультурний рівні та педагогічну майстерність. Але такий обов’язок урівноважується правом педагогічних працівників на вільний вибір освітніх програм, форм навчання, закладів освіти, установ і організацій, інших суб’єктів освітньої діяльності, що здійснюють підвищення кваліфікації. Важливо!  Дані нормативні документи, щодо підвищення кваліфікації педагогічними працівниками, відносяться не тільки до закладів загальної середньої освіти, а також до  дошкільних, позашкільних закладів освіти.

             Вебінар буде корисним як для  новопризначених  керівників, заступників керівників  так і для керівників  з великим педагогічним досвідом.

            Відповідно до звернень керівників, заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти, враховуючи закінчення І семестру 02 грудня та відпустки педагогів, засідання кафедр відповідних категорій   (08.12.22 – керівники, 16.12.22 – заступники директорів з навчально-виховної роботи) змінено.  Звертаємо вашу увагу, що  натомість для даних категорій,  буде проведено вебінар  30 листопада 2022 року. 

Реєстрація триває до 13.30 за київським часом 30 листопада 2022 року

Форма для реєстрації


« повернутися

Вхід для адміністратора