A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 08.02.2023 13:26
Кількість переглядів: 139

       Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 09.12.2023 року, о 15.00 на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь  про необхідність якісно  нових підходів до організації і змісту освітньої діяльності.

Є школи у яких цінується слово - це добре.
Є школи у яких цінується діло - це добре.
Є школи у яких цінується особистість - ми за таку школу!


          Нашим школам  потрібно звернути увагу на використання акмеологічного підходу,  який дасть змогу створити успішну освітню систему. Це новий рівень розвитку, який повинен допомогти вивести країну на певний конкурентоспроможний рівень завдяки вихованню і навчанню, це школа стійкого розвитку вчителя і учня в нестабільному суспільстві, школа цілісного розвитку людини, школа життя. Управління закладом на засадах акмеологічних ідей підвищує якість освіти. Зможете ознайомитись із створенням території успіху  навчального закладу.
           Вебінар буде корисним як для новопризначених  педагогів, які знаходяться на початку своєї професійної діяльності, так і для  педагогів з великим  досвідом.
Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години
Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми
Компетентності: професійні, інноваційність, інформаційно-комунікаційна, цифрова

Реєстрація триває до 14.30 за київським часом 09 лютого 2023 року

Форма для реєстрації


« повернутися

Вхід для адміністратора