A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 09.02.2023 12:44
Кількість переглядів: 90

           Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 13.02.2023 року, о 14.00 на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про професійний стандарт "Керівник (директор) закладу дошкільної освіти".

         Якість ніколи не виникає випадково.

     Вона завжди є результатом ясного наміру, щирого зусилля, розумного керівництва і кваліфікованого виконання.

         Вона досягається мудрим вибором із багатьох альтернатив.

   Професійний стандарт - це затверджені в установленому порядку вимоги до компетентностей працівників, що слугують основою для формування професійних кваліфікацій.

      Згідно зі стандартом, керівник очолює заклад дошкільної освіти і здійснює безпосереднє керівництво ним. Професійна діяльність керівника передбачає управлінську, організаційну та іншу діяльність, встановлену трудовим договором та/або посадовою інструкцією. Керівник безпосередньо підпорядковується засновнику (засновникам) або уповноваженому ним (ними) органу (особі).

     Вебінар буде корисним як для новопризначених керівників та методистів, які знаходяться на початку своєї професійної діяльності, так і для  педагогів з великим  досвідом.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години.

Напрями: Медіаграмотність,  практичні прийоми.

Компетентності: професійні, інноваційність, інформаційно-комунікаційна.

Реєстрація триває до 13.30 за київським часом 13 лютого 2023 року

Форма для реєстрації


« повернутися

Вхід для адміністратора