A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 01.03.2023 17:21
Кількість переглядів: 85

      Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 06.03.2023 року, о 15.00 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про необхідність набуття фахових компетентностей, педагогічної майстерності, формування професійної готовності інтерна до самостійної педагогічної діяльності. Положення визначає порядок проходження педагогічної інтернатури педагогічними працівниками закладів освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

       Запровадження педагогічної інтернатури – одне із завдань Плану заходів з реформування IT-освіти, затвердженого спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України від 23.12.2021 №1418/181.м Зможете ознайомитись із основними аспектами запровадження педагогічної інтернатури в навчальному закладі.

   Вебінар буде корисним як для новопризначених керівників, заступників закладів освіти , які знаходяться на початку своєї професійної діяльності, так і для керівників з великим досвідом.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійні, інноваційність, інформаційно-комунікаційна, цифрова.

Реєстрація триває до 14.30 за київським часом 06 березня 2023 року.

Форма


« повернутися

Вхід для адміністратора