A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 06.03.2023 11:19
Кількість переглядів: 91

"Сучасний урок - спільна діяльність вчителя та учнів"

       Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 09.03.2023 року, о 15.00 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Вам пропонуються розглянути нові методи проведення сучасного уроку.

         Усе найголовніше та найважливіше для школяра відбувається на уроці, оскільки за роки свого навчання він відвідає майже 10 тисяч занять і не менш як  98 % робочого часу вчителя буде присвячено саме уроку: його плануванню, проведенню, модернізації, рефлексії над ним тощо. Гарна школа починається з уроку. Від нього залежить усе: культура, доброзичливість у взаєминах між учнями, вчителями і батьками. Час вносить корективи в структуру й типологію уроку, в методи і засоби навчання, однак авторитет самого заняття настільки високий і міцний, що не підлягає сумнівам навіть найсміливіших критиків... Саме тому ми звертаємося нині до уроку як основної форми навчання зі спробою розглянути всю його багатогранність і багатоаспектність як єдину процесуальну систему. Форма уроку найсправжнісінького, творчого педагога не заважає, а допомагає йому в його праці, підвищенні якості навчання.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: медіаграмотність, ІКТ, практичні прийоми

Компетентності: професійні, інноваційність, інформаційно-комунікаційна, цифрова

Реєстрація триває до 14.30 за київським часом 09 березня 2023 року.

Форма для реєстрації


« повернутися

Вхід для адміністратора