A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 09.03.2023 15:47
Кількість переглядів: 30

       „Використання елементів STEM-освіти на уроках природничого циклу ”  

     Запрошуємо на  вебінар  який відбудеться 14.03.2023 року, о 15.00 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтеся про використання елементів STEM-освіти на уроках природничого циклу.

    Як мотивувати учня здобувати нові знання? Через інтеграцію галузевих відомостей під час викладання свого предмету, опанування STEM-компетентностей для соціалізації знань учнів та залучення їх до STEM-професій. Під час вебінару розглянемо, як занурити учнів  у дивовижний світ STEM-освіти через застосування  інноваційних елементів для створення ситуації успіху кожного учня.

    Учасники вебінару отримають практичні поради та нові ідеї, опанують дієві методи, інструменти і технології щодо організації та реалізації трансдисциплінарного підходу через STEM-активності в НУШ на уроках природничих дисциплін (і не тільки) в сучасному закладі освіти.

Вебінар буде корисним учителям 5 класів НУШ; учителям- предметникам, що цікавляться питаннями упровадження STEM-освіти; керівникам МО.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Проєктне навчання, НУШ, Інтегроване навчання

Компетентності: професійні, у галузі природничих наук, техніки і технологій, інноваційність, навчання впродовж життя.

Реєстрація триває до 14.30 за київським часом 14 березня 2023 року

ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ


« повернутися

Вхід для адміністратора