A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

"TAG" Teacher Activity Group

Дата: 28.03.2023 16:28
Кількість переглядів: 40

        28.03.2023 року на базі Комунальної установи „Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників” зібралась команда молодих творчих вчителів іноземних мов. Із розумінням того, що  Україна прагне увійти до європейської спільноти. Щоб стати європейцями по духу, необхідно зрозуміти і засвоїти ті світоглядні цінності і принципи, за якими вони живуть. Молоді педагоги акцентували увагу на те, що  розуміння сутності «європейського виміру» досить широке. Воно базується на усвідомленні спільної європейської належності і сприйнятті Європи як єдиної історично-соціальної, культурної, економічної, політичної і екологічної системи. Тому вчителі англійської мови розуміють, як важливо на уроках іноземної мови розвивати не тільки комунікативні навички, а і формувати відчуття європейської належності, полікультурності та громадянськості, розвивати  почуття відповідальності за спільне майбутнє. Було запропоновано створити групу молодих вчителів іноземних мов «TAG» (Teacher Activity Group).

          Іноземна мова — це сфера знань, яка розкриває перед людиною скарбницю іншомовної культури, нові стилі життя. Інтеграція України у світову спільноту потребує досконалого володіння іноземними мовами шляхом інноваційних технологій.

       Основною метою даної педагогічної спільноти «TAG» буде сприяння налагодженню партнерських відносин між європейськими школами та розвиток різних форм співпраці між школами, що використовують інформаційно-комунікаційні технології. До обговорення, щодо  створення «TAG»  долучились усі присутні, вислововили  власне бачення участі  у цій  групі.

          Група молодих вчителів іноземних мов «TAG» (Teacher Activity Group) буде працювати на базі  нашого Центру з чим ми їх і вітаємо.

Шановні члени групи «TAG», консультанти Центру щиро вітають Вас, бажають постійної творчості, невтомної роботи думки, величезної душевної щедрості і, найголовніше –  любові до дітей. Бажаємо вам енергії, сил, терпіння, удачі і нових професійних успіхів.

Живемо, працюємо, навчаємось!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора