A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 02.05.2023 16:20
Кількість переглядів: 24

     Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 08.05.2023 року, о 15.00 на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про необхідність якісно нових підходів до організації і змісту вивчення англійської мови в НУШ.

         Методика навчання англійської мови – комунікативна. Якщо робити все правильно, то можна навчити дітей спілкуватися, а не тільки читати, перекладати, переказувати. Використовувати ті форми навчання, які більше пасують дітям, розуміти, де індивідуально треба попрацювати, де в парах, де зібрати групу, яке завдання діти можуть виконати самостійно. 

       Вчителі англійської мови подекуди ще потребують додаткової допомоги та супроводу в опануванні нових методик викладання. Йдеться про той самий комунікативний підхід, який полягає у вивченні мови не як ще одного предмету, а як засобу спілкування. Саме тому лексика і граматика стають інструментарієм, який мають опанувати школярі, щоби досягти певного рівня розвитку мовленнєвих умінь та компетентностей.

    Вчителям потрібно аналізувати не тільки свою роботу, а й те, як вона допомагає дітям. Варто обмірковувати, чому щось спрацювало, а щось – ні, що можна зробити краще.

         Вебінар буде корисним для вчителів англійської мови, які викладають у початкових класах та у 5 класі.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійні, інноваційність, інформаційно-комунікаційна, цифрова.

Реєстрація триває до 14.30 за київським часом 08 травня 2023 року

ФОРМА


« повернутися

Вхід для адміністратора