A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Нарада щодо організованого завершення  навчального року

Дата: 08.06.2023 14:04
Кількість переглядів: 33

       08.06.2023 Директоркою Комунальної установи „Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників” Вірою Столець,  було проведено   нараду щодо організованого завершення  навчального року.

           Акцентовано увагу на те, що консультанти протягом І півріччя 2023 року    створювали простір можливостей та атмосферу дружної взаємодії для розвитку педагогічної майстерності, сприяли розвитку творчої ініціативи та академічної свободи педагогів у пошуках нових форм і методів педагогічної діяльності з метою надання якісних освітніх послуг. Розглянуто основні завдання для консультантів у новому навчальному році та   окреслено нові напрямки діяльності.

       Для кожного  навчальний рік  був різним, для когось життєвим уроком, новим відкриттям, важливими подіями, для когось черговою порцією знань, умінь, навичок,  простим або складним, але для всіх і кожного повним роздумів, висновків, планів.  На закінчення наради директорка Віра Столець  побажала консультантам, щоб  час відпусток не минув даремно. Перезавантажте себе, і  повертайтесь  міцними, здоровими, гарними, готовими до нового старту.

      Враховуючи  те, що активна життєва позиція консультантів заслуговує на повагу,   їхнє бажання удосконалювати свою фахову майстерність, працювати для розвитку педагогічних спільнот Виноградівської міської ради, вони були нагородженні  грамотами Центру.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора