A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 26.10.2023 13:56
Кількість переглядів: 17

"Професійний розвиток педагогів закладів освіти: засоби, шляхи, мотивація"

      Запрошуємо на вебінар, який відбудеться  30.10.2023 року, о 14.30 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про  професійне зростання педагогів, спрямоване на реалізацію  себе як особистості. Прагнення до самовдосконалення, самоосвіта є важливими чинниками професійного зростання вчителя, що забезпечують розширення його творчих можливостей, пізнавальних інтересів та формування творчої індивідуальності. Творчий характер педагогічної діяльності вимагає від учителя постійного розвитку. Професія вчителя – одна з тих, яка змушує людину весь час зростати, змінюватися відповідно до нових соціальних вимог, відповідно до нових запитів суспільства, учнів. Учитель не може дозволити собі «зупинитися» на тому етапі розвитку та освіти, який він отримав в процесі професійної підготовки. Професійна освіта – це лише важлива і значуща основа, платформа для подальшого професійного становлення і зростання педагога.

Вебінар буде корисним як для новопризначених  педагогів, які знаходяться на початку своєї професійної діяльності, так і для  педагогів  з великим  досвідом.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійна, інноваційна, інформаційно-комунікаційна, цифрова

Реєстрація триває до 14.00 за київським часом 30 жовтня 2023 року

ФОРМА


« повернутися

Вхід для адміністратора