A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Засідання кафедри вихователів дітей середнього дошкільного віку

Дата: 22.02.2024 14:07
Кількість переглядів: 14

22.02.2024 року на базі КУ „Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників” відбулося засідання кафедри вихователів дітей середнього дошкільного віку на тему: «Ігрова діяльність дошкільників: сучасний формат».

Гра - це діяльність, у якій дитина спочатку емоційно, а потім інтелектуально засвоює всю систему людських взаємин.

З.В. Огороднійчук

Гра дитини – це активність, самореалізація, саморозвиток. Гра сприяє розвитку самоконтролю, емпатії, життєвих навичок, формує здатності надавати допомогу, приймати виваженні рішення, розбудовувати стосунки. Тому саме у грі розвиваються не тільки психічні процеси: мислення, мова, пам’ять, увага, а й такі важливі якості особистості, як наполегливість, зосередженість, уміння дотримуватися певних правил. Засобами гри виховуються такі почуття, як співчуття, вміння прийти на допомогу, дружба.

На засіданні кафедри було звернуто увагу присутніх на важливе значення гри, яке полягає в тому, що діти в невимушеній формі, відтворюючи світ дорослих, засвоюють моральні норми, отримують уявлення про професійні та сімейні ролі. 

 

 

Щиро вдячні колегам за участь у заході! Ми цінуємо  Вас і  ваш внесок в  професійний розвиток.


« повернутися

Вхід для адміністратора