A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Засідання вихователів дітей старшого дошкільного віку

Дата: 22.02.2024 14:11
Кількість переглядів: 15

22.02.2024 року на базі КУ „Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників” відбулося засідання кафедри вихователів дітей старшого дошкільного віку на тему: «Ігрова діяльність дошкільників: сучасний формат».

«У грі немає людей серйозніших, ніж малі діти»

В. О. Сухомлинський

Гра забезпечує розвиток у дошкільників рухових, розумових та мовленнєвих навичок. Діти, відображаючи в грі різні сторони життя та особливості діяльності дорослих, поповнюють і уточнюють свої знання про навколишній світ, вчаться співпереживати і відрізняти вимисел від реальності.

Завдання і зміст ігрової діяльності визначається Базовим компонентом дошкільної освіти. У ньому застосовано сучасний підхід до навчання й розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку.

На засіданні кафедри своїм досвідом поділилася вихователька Буківського ЗДО – Добра Галина Іванівна, яка показала відеофрагменти ігрової діяльності з дітьми старшого дошкільного віку. 

Щиро вдячні колегам за участь у заході! Ми цінуємо  Вас і  ваш внесок в  професійний розвиток.


« повернутися

Вхід для адміністратора