A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

24 лютого - друга річниця повномасштабної війни України з російською федерацією

Дата: 24.02.2024 08:35
Кількість переглядів: 10

24 лютого відзначається друга річниця вторгнення та початок повномасштабної війни України з російською федерацією, та 10-а річниця від початку російсько-української війни.

Другий рік… 730 днів і ночей страху, сліз, болю, жаху, розпачу…За цією цифрою стоять скалічені долі дітей та дорослих, щоденні ракетні удари, обстріляні та зруйновані цілі міста, села, інфраструктура, окупація українських територій, мільйони людей через невиправданий напад росії змушені були залишити свої домівки. А ще за цією цифрою ховаються найстрашніші слова – смерть і ніколи…

Нашу перемогу наближають усі – волонтери, лікарі,  всі, хто працює в тилу, всі, хто донатять   і навіть маленькі школярі, які старанно навчаються задля майбутнього процвітання нашої Батьківщини.  Та найбільше ми вдячні нашим захисникам, сильним і мужнім хлопцям та дівчатам, які захищають нас і вдень, і вночі. Наші славні воїни ЗСУ!

Найзаповітніше бажання усіх українців сьогодні - жити під мирним небом. Ми віримо в те, що ця наша мрія здійсниться обов'язково!

І БУДЕ МИР…

І ВИШНІ ЗАЦВІТУТЬ

У РІДНОМУ  МОЄМУ  КРАЇ

ЛЕЛЕКИ ДОБРУ ЗВІСТКУ ПРИНЕСУТЬ:

«КІНЕЦЬ ВІЙНІ, МИ ВОРОГА ЗДОЛАЛИ»

І НА СВІТАНКУ ВМИЄТЬСЯ ЗЕМЛЯ

РАНКОВОЮ ХОЛОДНОЮ РОСОЮ.

І БУДЕ ЧУТИ ПІСНЮ СОЛОВ’Я,

А НЕ РЕВІННЯ ЛІТАКІВ НАД ГОЛОВОЮ….


« повернутися

Вхід для адміністратора