A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 26.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 22

 

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 01.03.2024 року, о 14.30 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про те, що комунікативна компетентність – це здатність встановлювати і підтримувати необхідні контакти з оточуючими людьми, певна сукупність знань, умінь та навичок, що забезпечують ефективне спілкування, передбачають уміння змінювати глибину і коло спілкування, розуміти й бути зрозумілим для партнера у процесі спілкування. Вона формується в умовах безпосередньої взаємодії, оскільки є результатом досвіду спілкування між людьми. Опанування людиною комунікативних навичок передбачає запозичення з культурного середовища засобів аналізу комунікативних ситуацій у вигляді словесних і візуальних форм.

Вебінар буде корисним як для керівників освітніх закладів, так і для всіх педагогів, які обирають у своїй професійній діяльності навчатися впродовж життя.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: комунікативна, професійна, емоційно-етична, інноваційна

Реєстрація триває до 14.00 к.ч. 1 березня 2024 року

ФОРМА


« повернутися

Вхід для адміністратора