A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 01.03.2024 11:49
Кількість переглядів: 10

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 07.03.2024 року, о 14.30 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про те що здоров’язбережувальна компетентність це - здатність учня застосовувати в умовах конкретної ситуації сукупність здоров'язбережувальних компетенцій, дбайливо ставитися до власного здоров'я та здоров'я інших людей. Здоров’язбережна компетентність набувається через формування сприятливих для здоров’я, безпеки і соціальної інтеграції знань, умінь, ставлень (психологічних установок, принципів, цінностей, вірувань, прагнень). Розвиток здоров’язбережної компетентності у сучасному світі дедалі частіше відбувається шляхом впровадження превентивної освіти на засадах розвитку життєвих навичок.

Вебінар буде корисним як для керівників закладів освіти, так і для всіх педагогів, які мотивують і готують дітей та підлітків дотримуватися моделей поведінки, сприятливих для особистого, сімейного і суспільного здоров’я, безпеки, добробуту та сталого розвитку, обирають у своїй професійній діяльності навчатися впродовж життя.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійні: інноваційність, здоров’язбережувальна, проєктувальна, здатність до навчання впродовж життя.

Реєстрація триває до 14.00 к.ч.. 7 березня 2024 року.

ФОРМА


« повернутися

Вхід для адміністратора