A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Онлайн-вебінар на тему :“Проєктна діяльність на уроках української мови та літератури як важливий аспект компетнісної освіти  школярів”

Дата: 22.03.2024 15:54
Кількість переглядів: 10

22.03.2024 р. на базі КУ «Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбувся вебінар для вчителів української та української й зарубіжної літератур “Проєктна діяльність на уроках української мови та літератури як важливий аспект компетнісної освіти  школярів”.  Провела його вчителька Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Буркало Зіта Іванівна за підтримки консультантки Центру Нюл О. Ю.

Перш за все,  Зіта Іванівна  розтлумачила поняття “проєктна діяльність”,  проаналізувала та вказала на важливості впровадження такої творчої форми роботи у ннавчально-виховний процес.

Окрему увагу педагогиня приділила показу зразків проєктних робіт. На основі цього матеріалу яскраво проілюстроівано різні види проєктних робіт:

- “Фразеологізми моєї родини”;

- “Пам’ятник грамотності”;

- “Шлях художнього твору від сценарію до сцени”;

- “Поезія в кадрі”;

- “Прокачай свою українську”

- “Я люблю Виноградів”.

Також Зіта Іванівна виокремила основне завдання своєї діяльності: навчити дітей вчитися протягом всього життя. Вчителька  також зазначила: “ Мова - це не лише засіб спілкування, а ще й генетичний код нашого народу. Саме тому потрібно плекати любов до рідного слова”.

Щиро вдячні Зіті Іванівні за таку плідну та цінну працю і  всім, хто взяв участь у засіданні та продовжує вдосконалювати свою професійну майстерність, які ніколи не зупиняються на досягнутому та завжди прагнуть до кращих результатів. Бажаємо вам старанних і вдячних учнів, особистого успіху, фінансової стабільності та, звичайно, мирного неба!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора