A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 15.04.2024 09:20
Кількість переглядів: 10

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться  17.04.2024 року, о 14.30 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про те що,  виховна робота завжди була невід’ємною складовою освітнього процесу, а зараз, в умовах військової агресії рф проти України, її важливість складно переоцінити. Усе, що відбувається зараз – виклик для школи, для вчителів та учнів. Звісно, постає питання: як саме працювати просто зараз, як розставити акценти?

 Вебінар буде корисним для: керівників закладів освіти, заступників керівників, класних керівників, педагогів-організаторів так і для всіх педагогів, які   мотивують і готують дітей та підлітків дотримуватися моделей поведінки,  обирають у своїй професійній діяльності  навчатися впродовж життя.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійні: організаційна, рефлексивна, здоров’язбережувальна, проєктувальна,  здатність до навчання впродовж життя.

Реєстрація триває до 14.00 за київським часом 17 квітня 2024 року.

ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора