A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 15.04.2024 09:25
Кількість переглядів: 6

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться  18.04.2024 року, о 14.30 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про те, що не існує єдиного узгодженого визначення та переліку ключових компетентностей. Оскільки компетентності - це насамперед замовлення суспільства на підготовку його громадян, такий перелік багато в чому визначається узгодженою позицією соціуму в певній країні або регіоні. Перелік ключових освітніх компетентностей визначається  на основі головних цілей загальної освіти, структурного представлення соціального досвіду й досвіду особистості, а також основних видів діяльності учня, що дозволяють йому опановувати соціальний досвід, одержувати навички життя та практичної діяльності в сучасному суспільстві. Ознайомитесь з умовами проведення тренінгу „Професійна компетентність педагога”.

         Вебінар буде корисним як  для керівників освітніх закладів, так і для всіх педагогів, які обирають у своїй професійній діяльності  - рух вперед.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійна, інноваційна, предметно-методична, здатність до навчання впродовж життя

Реєстрація триває до 14.00 за київським часом 18 квітня 2024 року.

ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора