A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 26.04.2024 09:17
Кількість переглядів: 8

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться  01.05.2024 року, о 14.30 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про те, що індивідуальний освітній маршрут (траєкторія) – це персональний шлях до максимальної реалізації та розкриття потенціалу кожного  педагога.  Це визначення було закріплено для українських шкіл на законодавчому рівні, зокрема, у Законі «Про освіту», де наголошується на тому, що маршрут (траєкторія) формується з урахуванням здібностей, інтересів, потреб. А також мотивації, можливостей і досвіду педагога. Освітня траєкторія ґрунтується на виборі  освіти, видів та форм, суб’єктів освітньої діяльності та запропонованих ними освітніх програм,  рівня їх складності, методів і засобів навчання.

Вебінар буде корисним як  для керівників освітніх закладів, так і для всіх педагогів, які обирають у своїй професійній діяльності  навчатися впродовж життя.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійні- інноваційність, інформаційно-комунікаційна,  здатність до навчання впродовж життя.

Реєстрація триває до 14.00 за київським часом 1 травня 2024 року.

ФОРМА

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора