A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Онлайн-вебінар на тему: «Тайм-менеджмент та планування – рушійні сили самовдосконалення всіх учасників освітнього процесу».

Дата: 06.06.2024 15:05
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

06.06.2024 на базі КУ «Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбувся вебінар на тему: «Тайм-менеджмент та планування – рушійні сили самовдосконалення всіх учасників освітнього процесу».

Фото без опису

Вміння грамотно керувати своїм часом — важлива навичка, що сприяє продуктивній роботі та дисциплінує. Якщо правильно організувати день, тиждень, місяць і рік, можна досягти дуже неочікуваних результатів. Графік людей залежить від сфери, в якій вони працюють, тож і вибудовувати його слід відповідно до різних аспектів.

Робота вчителя вимагає наявності навичок управління часом. Вчителі мають одночасно збалансувати довгострокові цілі навчання, освітні потреби та проблеми своїх учнів, великий обсяг документації. Вчитель не завжди може вписатися у відведені часові рамки через велике навантаження у вигляді планування уроків, підготовці завдань  і викладання. Але завдяки навичкам управління часом вчителі можуть підвищити свою продуктивність та забезпечити кращу освіту для своїх учнів.

Консультанка центру Галина Білак на вебінарі  розповіла про техніки тайм-менеджменту, планування та самодисципліни, які стануть у пригоді як вчителям так і учням та допоможуть ефективно спланувати роботу,  розставити пріоритети та досягти визначених цілей.

Фото без опису

Учасники вебінару  на практиці розглянули  додатки та сервіси  які допоможуть ефективно планувати  роботу за допомогою смартфона або комп’ютера.

Фото без опису

Шановні колеги, щиро Вам дякуємо за участь у вебінарі! Бажаємо вам енергії, сил, терпіння, удачі і нових професійних успіхів.

Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора