A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР

Дата: 06.06.2024 15:10
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться  10.06.2024 року, о 13.30 к.ч. на платформі Google Meet. Під час вебінару Ви дізнаєтесь про те, як підтримати та допомогти учням, які можуть виявити ознаки стресу  в адаптаційний період 1-го та 5-го класів. У процесі навчання у школі дитина переходить через ті чи інші кризові етапи, кожний із яких має свою специфіку, свої проблеми, що потребують особливої уваги педагогів, батьків та психологічної служби. Одним із цих етапів є прихід шестирічок до школи та  перехід учнів у п’ятий клас. Розглянемо на що мають звернути увагу батьки та освітяни перед 1 вересня, аби  відвідування закладу освіти не стало для дітей додатковим стресом. Попри те, що викликів справді багато, бажаємо дітям, батькам та освітянам знайти в собі сили здолати їх легко та впевнено.

Вебінар буде корисним як  для керівників освітніх закладів, так і для всіх педагогів, які обирають у своїй професійній діяльності  навчатися впродовж життя.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Медіаграмотність, ІКТ, Практичні прийоми

Компетентності: професійні – емоційно-етична, інформаційно-комунікаційна, копетентність педагогічного партнерства, здоров’язбережувальна та  здатність до навчання впродовж життя.

ФОРМА

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора