A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Онлайн-вебінар на тему:„Державний  Прапор України – національна святиня”.

Дата: 13.06.2024 15:51
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

       13.06.2024  на базі  КУ „Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників”  проведено вебінар   на тему: „Державний  Прапор України – національна святиня”.

Фото без опису

             Україна є молодою державою, яка здобула незалежність зовсім недавно. Сьогодні країні всього буде 33 роки, але попри це, українська історія наповнена безліччю подій, які зробили державу такою, яка вона сьогодні є - непохитною, вільною та демократичною. Як більшість країн світу, Україна має кілька національних символів – гімн, герб та прапор. Директорка центру Віра Столець  акцентувала увагу  учасників вебінару на те що Україна, як і її символи, не були такі популярні до повномасштабного вторгнення росії. Після того, як російська агресія поширилася українською територією, синьо-жовті кольори почали впізнавати по всьому світу. Площі Європи та інших частин світу огорнули українські прапори на знак протесту проти війни, яку розв'язала влада російського диктатора.

Фото без опису

          Учасники вебінару  ознайомились із зростаючою популярністью державного прапора. Поринули у історичний світ цікавих фактів про прапор України. Український прапор сьогодні має нову історію, що символізує свободу та мир. Але символи чистого неба – без ракет та безпілотників, а також родючої землі – без мін та вибухівок, обов'язково повернутися до нас після спільної перемоги над агресором.

          Отже, ці кольори зародилися в надрах українського народу, без будь-яких сторонніх впливів. Український прапор, який був довгий час національним символом, став згідно з 20-ю статтею Конституції Державним прапором України. І сьогодні наш синьо-жовтий прапор майорить у кожному місті і селі України.

         Шановні колеги, щиро Вам дякуємо за вашу кропітку щоденню працю! Ми цінуємо  Вас і  ваш внесок в  професійний розвиток.  Бажаємо вам енергії, сил, терпіння, удачі і нових професійних успіхів.

Фото без опису

                 Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора