A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Виноградівської міської ради Закарпатської області

Новини

Комунальна установа «Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Виноградівської міської ради Закарпатської області щиро вітає з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Комунальна установа «Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Виноградівської міської ради Закарпатської області щиро вітає з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

09:59 23.08.2021

Про переліки навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих МОН для використання в освітньому процесі закладів освіти у 2021/2022 навчальному році

  Лист МОН від 09.08.2021 № 1/9-404 “Про переліки навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в освітньому процесі закладів освіти у 2021/2022 навчальному році”

16:13 19.08.2021

Вебінар "Організовуємо освітній процес за новим змістом освітнього законодавства: структура, режим роботи, розклади занять".

  Організація освітнього процесу та роботи закладу освіти в цілому за вимогами чинного законодавства – важлива умова його успішної діяльності, оскільки ефективність управлінської діяльності значною мірою залежить від планування за результатами самооцінювання, від чіткої і правильної організації діловодства закладу, своєчасної та оперативної обробки отриманої інформації, дотримання принципу доступності та інформаційної відкритості тощо.

15:51 09.08.2021

Вебінар "Організовуємо діловодство та інформаційну відкритість ЗЗСО на єдиних правових засадах".

  У кожному закладі освіти документи знаходяться в постійному обігу. Усе документування управлінської діяльності та документообіг в цілому здійснюється через діловодство закладу. Законодавчо визначено, що саме керівник закладу освіти особисто відповідає за організацію діловодства закладу на єдиних організаційних та правових засадах, за якість підготовки й оформлення на належному рівні документів, за збереженість службових документів та інформації, яку вони містять, за функціонування системи захисту документаційного фонду від незаконного доступу, втрату і несанкціоноване знищення документів, порушення правил користування документами тощо.

20:50 25.07.2021

Марафон «Професійне зростання педагога: нові можливості та інструменти»

 Система освіти сьогодення зазнає колосального навантаження. Це стосується, перш за все, педагогів. Кардинально змінюється роль вчителя: новий формат роботи, нові завдання, інструменти, підходи та методи. 

10:35 12.07.2021

Вхід для адміністратора